Keistimewaan Set Gelora Asmara untuk ibu berpantang

Assalamualaikum. Hai! 


Ada yang tengah berpantang ke tu? Tahniah sebab dah dapat title baru bagi yang first time melahirkan. Tahniah juga pada ibu yang dah menambahkan lagi bilangan askor kecik dalam keluarga. Hihi. 


Tempoh berpantang memang masa yang paling ngam sekali untuk kita mak-mak ni nak rawat dan rapikan diri. Ye la kan, masa peknen tu memacam dah perubahan yang dialami. Dari kulit, bentuk badan, dalaman, semua tu nak kena repair balik lepas beranak.


Siapa la yang taknak jadi sihat, cantik dan menawan semula kan? Untuk suami tercinta jugak. Tapi kekadang macam tak sempat je. Macam banyak je halangan.

πŸ’ tak boleh makan jamu sebab anak jaundis
πŸ’ nak diet anak pulak menyusu badan
πŸ’ bizi layan dan urus anak-anak yang duk merap nak mak je sampai nak urus diri sendiri pun cincai je la
πŸ’ tak sempat pun nak consume supplement/set bersalin 


Tu baru sikit. Kalau nak senaraikan semua mau berjela. Hihi. Sebab tu CikSha nak syorkan 2 produk terbaik keluaran Adleesya Beauty ni. WD dan VH. Set yang sesuai digunakan ketika berpantang untuk kembali menawan selepas bersalin. Agittewww. 

WD - Krim Terapi Kecantikan dengan teknologi nano yang hanya perlu sapu pada nadi
 
VH - pencuci intim wanita
 

Nak tahu tak pasai apa CikSha habaq set ni baguih? Sebab 2 produk ni special sangat tau. Guna hanya pada luaran tapi mampu membantu adjust luar dan dalam head to toe serta boleh memantapkan DALAMAN dan ASET WANITA. Semua nye sebab ramuan bahan yang terkandung dalam WD dan VH memang terbaik untuk kesihatan dan kecantikan kita orang pompuan ni.


Best kan? Memang terbukti berkesan. Ramai dah WDLovers dan VHLovers yang guna masa berpantang mengakui keberkesanan WD dan VH.


Meh CikSha kongsi kebaikan WD dan VH hasil feedback dari WDLovers dan VHLovers yang guna masa berpantang.

πŸ’žWOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE (WD)
1.Merapatkan kembali otot bahagian sensitif wanita
2.Membantu pengaliran nifas dengan lancar 
3.Proses pengecutan rahim lebih cepat
4.Mengurangkan sakit "RENGAT"
5.Rasa lebih bertenaga dan cergas
6.Membantu pengaliran susu ibu dengan lebih lancar
7.Menurunkan berat badan ibu yang disebabkan hormon tak stabil
8.Mengatasi masalah kulit seperti kulit kusam/jerawat/jeragat
9.Mengurangkan masalah rambut gugur

πŸ’žWOMEN DESIREE V-HYGIENE(VH)
1.Memberi keselesaan dan kesegaran pada kawasan intim
2.Membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka
3.Memberi bau yang wangi
4.Mengatasi masalah gatal
5.Mengatasi masalah alahan "pad"
6.Membantu masalah keputihan


Kesimpulan nya, SET KOMBO WD♡VH ni insyaAllah dapat memberi 1001 kebaikan pada mereka yang berpantang. So, tak de dah la alasan untuk rawat dan rapikan diri. Penggunaan yang mudah dan tak ambil masa yang banyak pun. WD calit-calit kat nadi lepas mandi, VH guna masa mandi. Kan senang tu?


Kalau tetiba terjatuh hati dengan depa 2 ni bolehlah mai meminang kat CikSha cecepat tau. Rugi kalau tak try. Kalau dah try nanti confirm ikat mati depa dua ni ha sebab dah jatuh cinta. πŸ˜‰

SERLAHKAN AURA & KEAYUANMU DENGAN WD ♡ VH.



Post a Comment

0 Comments